Referencat

Komisioni Parlamentar per Ceshtjet Sociale Shendetesore

  Komisioni Parlamentar per Çeshtjet Sociale dhe Shendetesore ka kryer takimin e rradhës në ambientet e “Sot per te Ardhmen” me mbeshtetjen e Bashkise Durres me pjesëmarrës përveç deputeteve edhe anëtarët e rrjetit të Reagimit të Koordinuar Kundër Dhunës në Marrëdhëniet..

  >>>

  Prefekti i Qarkut Durrës

   “Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” ofron shërbimet e saj në ndihmë të shtresave në nevojë në Durrës, duke qenë një nga bashkëpunëtorët e Institucionit të Prefektit për zbutjen e problemeve sociale. Ajo ofron shërbime publike komunitare për..

   >>>

   Emisioni “Shqip”

    Ne emisionin “Shqip” nga Rudina Xhunga të“Top Channel TV” diskutohet ne lidhje me vrasjet e grave si pasoje e dhunes ne marredheniet familjare, në bashkëpunim me “Sot për të Ardhmen”..

    >>>

    Forumi i NGO-ve në Gjenevë – Beijing +20

     Qendra per Zhvillim Komunitar “Sot per te Ardhmen” së bashku më disa pjesëmarrës të tjerë të përzgjedhur nga UN Women Albania, përfaqësojnë Shqipërinë në Forumin e NGO-ve në Gjenevë – Beijing +20 dh e në Inter-Governmental meeting for Beijing +20...

     >>>

     Bashkia Tiranë

      “Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” është partner i rëndësishëm i Bashkisë Tiranë në lidhje me shërbimet sociale si mbështetje psikologjike, ligjore, ngritje kapacitetesh etj, si dhe në lidhje me angazhimin në ndërgjegjësimin qytetar përmes ndërhyrjeve dhe fushatave..

      >>>

      Bashkia Durrës

       “Sot për të Ardhmen” është një partner i rëndësishëm në bashkëpunimin tonë dhe të drejtorive të ndryshme në përqasjen institucionale dhe në rekomandimet dhe mbështetjen e dhënë për arritjen e politikave sociale ndaj grupeve në nevojë. Bashkia Durrës beson se..

       >>>

       Spote Promocionale

       lajme
       merr-ndihme