Rrjeti “Sot për të Ardhmen”

NGJARJE TË ARDHSHME

LAJME

“Rimëkëmbje – përdorimi i teknikave tradicionale natyrore të ndërtimit në Shqipëri”

“Rimëkëmbje – përdorimi i teknikave tradicionale natyrore të ndërtimit në Shqipëri” është një projekt 6-mujor, financuar nga Fondi i Vishegradit, i cili fillon në 1 Shkurt 2021. Projekti po zbatohet nga 6 partnerë përkatësisht Bashkia Durrës, Fondacioni HumanDoc, Shoqata Polake e Ndërtimit Natyror, Baobaby, Organica Slovensko dhe Sot për të Ardhmen partneri kryesor. Projekti adreson… Më shumë

KËRKESA PËR PROPOZIM Për ofimin e shërbimit të kateringut për pragramin prindërimit në Durrës

Kompanitë të cilat ofrojnë shërbim kateringut janë të ftuara të marrin pjesë dhe të paraqesin një përgjigje KPP (Kërkesë për Propozim) për sigurimin e shërbimit të kateringut për programin e prindërimit në Durrës. … Më shumë

Deklarata e Përbashkët e Organizatave të Shoqërisë Civile, Aktivistëve dhe Ekspertëve Gjinorë në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi _COVID-19

Asnjë qeveri kombëtare dhe/ose vendore nuk mund të luftojë pandeminë e vetme.  Luftimi i pandemisë në mënyrë të efektshme nënkupton luftimin nëpërmjet solidaritetit shoqëror.

Situata e vështirë e pandemisë Covid-19, urgjenca dhe niveli i përgjigshmërisë në reagim të shteteve të Ballkanit Perendimor dhe Turqisë, nxiti përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile, aktivistë dhe ekspertë gjinorë të organizonin konsultimin nënrajonal, ashtu si dhe në rajone të tjera, mbështetur nga UN Women… Më shumë

Ftese Panairi SEED - Shqip 1Panairi i dytë i projektit SEED Step II “Përfshirja e Grave në Ekonominë Lokale përmes Qasjes dhe Mbështetjes më të Mirë”

Qendra per Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” në kuadër të projektit SEED Step II organizon panairin e dytë “Përfshirja e Grave në Ekonominë Lokale përmes Qasjes dhe Mbështetjes më të Mirë”. Panairi i cili do të zhvillohet në qytetin e Pukës, më 8 Mars 2019 bën thirrje për veprim në kuadër të 8 Marsit – Ditës Ndërkombëtare të Gruas. Në kuadër të temës së OKB-së 2019 “Mendo barabartë, ndërto me zgjuar, risi për ndryshim”, “Sot për të Ardhmen” dhe SEED Step II… Më shumë

Platforma e Tregut te PunesLançimi i Platformës Virtuale të Tregut të Punës Shkodër

Në Bashkinë e Shkodrës, gjatë Ditës së Panairit të Punës që u zhvillua më datën 7 dhjetor, u prezantua “Platforma Virtuale e Tregut të Punës Shkodër” një instrument mjaft i rëndësishëm që lehtëson dhe nxit më tej punësimin dhe rivitalizimin e tregut të punës nëpërmjet informimit dhe orjentimit on line të qytetarëve drejt institucioneve shërbim ofruese nga njëra anë, dhe lehtësisë së procesit të identifikimit dhe rekrutimit të punëmarrësve nga ana e punëdhënësve… Më shumë

Bijte e Malit. JPGTHIRRJE PËR APLIKIM për Kampin Rinor “Highlanders – Bijte e malit” Shpalos idetë

Thirrja për aplikime hapet për pjesëmarrje në kampin rinor “Shpalos idetë”. Kjo thirrje bëhet në kuadër të projektit “Bijte e malit” Të rinjtë shpalosin idetë për të punuar në fushën e turizmit malor gjatë 12 muajve të vitit” i zbatuar nga Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” mbështetur nga GIZ/ProSEED….  Më shumë

Facebook feed

QZHK "Sot për të Ardhmen" ju uron të gjithëve gëzuar Ditën e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë dhe Festën e Flamurit! Këtë vit flamurin e lëkundën fëmijët, krenaria dhe shpresa për të ardhmen e ndritur. 🎉🇦🇱 #Albania #IndependenceDay #FlagDay #ProudToBeAlbanian ... See MoreSee Less
View on Facebook
📌Informohu dhe Ndërgjegjësohu nëpërmjet Artit🎭!👉Në kuadër të projektit “Mbështetje për funksionimin e rrjetit lokal ndër institucional, koordinim efektiv dhe menaxhim të rasteve të fëmijëve në konflikt dhe kontakt me ligjin🙋‍♀️🙋‍♂️⚖️”, “ realizuam audicionet në disa gjimnaze të Shkodrës për përzgjedhjen e nxënësve më të talentuar për shfaqjen 🎭 “Ti nuk je i vetmi “ ku në qendër të minidramës do jetë i mituri dhe historia e tij , një histori aktuale edhe në ditët e sotme. 📝Pse jo ?! Mund të jenë pikërisht këta aktorë të shfaqjes që e kanë përjetuar një copëz të kësaj historie dhe sot japin mesazh për të mitur të tjerë... Ndoshta dje ishe ti, sot mund të jetë dikush tjetër. 🎬Minidrama mbart çdo institucion që kontribuon tek zgjidhja e problemit duke nisur nga komuniteti i shkollës, jeta familjare, përballja me komisariatin, seancat psikologjike dhe rikthimi në normalitet duke u integruar në shoqëri si gjithë të tjerët nëpërmjet qendrës komunitare “Sot për të Ardhmen”.🙏Faleminderit gjimnazit “Oso Kuka” dhe “28 Nëntori” Shkodër për përfaqësimin dinjitoz në këto audicione.🗣 Shihemi së shpejti në teatër.Drejtësia do jetë miqësore me ty! Kjo nismë vjen si pjesë e programit “Fuqizimi i refugjatëve afganë dhe i bashkësive mikpritëse të tyre për t’u përballur me vështirësitë”, i cili financohet nga Byroja e Popullsisë, Refugjatëve dhe Migracionit (BRPM) e Departamentit të Shtetit të SHBA dhe zbatohet nga UNICEF Albania dhe Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen", në partneritet me Qeverinë Shqiptare. #justice #FriendlyJustice4Children #education #UNICEFAlbania #today4thefuture #Shkodra ... See MoreSee Less
View on Facebook

Spote Promocionale