L.B 11 vjeç, nga komuniteti Rom

    Untitled“Më pëlqen shumë të vij këtu. Marr dhe motrën e vogël, se këtu kam bojra, kitarë, kompjuter, dhe zyshat më ndihmojnë të bëj edhe mësimet. Motra nuk më bezdis se bashkohet me grupin e vet me të vegjëlit dhe rri te parashkollori, ose dalin dhe luajnë te këndi i lojrave në oborrin e qendrës.”

    (L.B 11 vjeç, nga komuniteti Rom, ndihmohet së bashku me motrën e vogël 6 vjeçe, në ndjekjen e shkollës, parashkollorit, në edukimin social dhe kulturor në “Sot për të Ardhmen” Durrës)