Fjala e ish – ambasadorit z. Alexander Arvizu gjatë Manifest të “Sot për të Ardhmen, Tiranë 2013

    manifest (7)“Jam shumë i lumtur që jam këtu. Unë do të vija në këtë aktivitet, pavarësisht çdo gjëje, edhe nëse do të binte shi…. Është shumë e rëndësishme që njerëzit të mblidhen së bashku për çështje si kjo, sepse trishtueshëm ky është një problem i tmerrshëm që ndodh në cdo vend dhe këtu… E vetmja mënyrë për t’ia dalë mbanë është ndryshimi i sjelljes, është ndryshimi i të kulturuarit dhe edukuarit dhe vetëm. Jam i nderuar që jam këtu. Dhe gjithashtu më pëlqen shumë gjithë ideja, gjithë organizimi, fakti që është quajtur manifest, ideja që rrjeti quhet sot për të ardhmen, që dhe në shqip dhe në anglisht tingëllojnë shumë bukur dhe kapshëm, dhe gjithashtu portokallia është dhe ngyra ime e preferuar.”

    (Fjala e ish – ambasadorit z. Alexander Arvizu gjatë Manifest të “Sot për të Ardhmen, Tiranë 2013)