Fushata

8 Mars – Dita Ndërkombëtare e Gruas

    8 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas  Dita Ndërkombëtare e Gruas (8 mars) është një ditë botërore që celebron arritjet sociale, ekonomike, kulturore dhe politike të grave. Dita shënon gjithashtu një thirrje për veprim për përshpejtimin e barazisë gjinore. Dita Ndërkombëtare e Grave i ka fillesat e saj qysh në fillim të viteve 1900, nga aktivitetet e

    >>>

    Spote Promocionale

    lajme
    merr-ndihme